Taizé b22 Taizé b22

Bid & Breakfast
Welkom bij ons maandelijkse ochtendgebed, steeds rondom een thema. Aansluitend is er een fantastisch ontbijtje (eitje, broodjes, baksels en een lekker sapje) om elkaar voor het eerst te ontmoeten of gezellig bij te praten.

Books & Borrel
Studenten, freelancers, laptoppers, boekgenieters en andere harde werkers kunnen na het ontbijt hun hart ophalen in de Nassau. Onder het motto: samen studeren, werken of gewoon een boekje lezen is fijner dan alleen! Met onbeperkt koffie, thee, lekkernijen, fijn gezelschap en WiFi. Na een middag opperste concentratie sluiten we de dag af met een drankje in naastgelegen café de Nassau.

Relibieb & Open Kerk
Een cosy huiskamer in de Nassaukerk, gevuld met een kerkbank, een luie stoel en een spirituele boekenkast. Om even op adem te komen, de stilte te zoeken in roerig Mokum. Kom een krantje lezen of een reliboek uit onze bieb: kilometers inspirerende zinnen vanuit de hele wereld staan voor je klaar. Net als verse koffie en een gevulde koektrommel. Evenzo welkom om een kaarsje te branden, te bidden en elkaar te ontmoeten voor een persoonlijk gesprek.

Waar: Nassaukerk, De Wittenstraat 114
Wanneer: vrijdag 20 oktober, 8.30 uur (ochtendgebed en ontbijt), 11.00-16.00 uur (open kerk)
Data 2017-2018: 15 september, 20 oktober, 24 november, 22 december, 19 januari, 16 februari, 16 maart, 20 april, 18 mei en 22 juni
Info: Linda Ottevanger, (06) 2830 7489 of