openstelling kerk openstelling kerk
Het coronavirus legt het leven stil. Het werpt ons op onszelf terug en roept allerlei vragen en zorgen wakker. Tegelijk maken de beperkingen overal vindingrijkheid en creativiteit los. Het virus is besmettelijk. Maar geloof, hoop en liefde laten zich nog veel krachtiger overdragen.

Klokken van hoop
Elke woensdagavond luiden we vanaf 19.00 uur de klok als teken van hoop en troost. Op allerlei plaatsen in het land luiden op dat tijdstip klokken.

Open kerk
De kerk is elke woensdag van 18.30 tot 20.00 uur en elke zondag van 11.30 tot 13.00 uur open om een kaarsje te branden, de stilte te zoeken of iets in het gebedenboek te schrijven.

Hulp
Ben je kwetsbaar, ziek of al wat ouder en heb je ergens hulp bij nodig? Heb je tijd om wat voor een ander te doen? Stuur een bericht naar burenhulp (Jette Uittenhout 06 8325 4089) of diaconie (Marjo Wartena (06 1611 2382).

Vieringen
Onze vieringen zijn momenteel alleen mee te maken op internet. Klik hier voor meer informatie.

Lees meer in onze coronabrieven van 17 maart19 maart en 28 maart.